U bent hier:  Home  >  Actueel  >  Nieuws  >  Interessante lunchbijeenkomst met partners Kenniswerkplaats

Interessante lunchbijeenkomst met partners Kenniswerkplaats

Interessante lunchbijeenkomst met partners Kenniswerkplaats

Dinsdag 27 augustus organiseerde de Kenniswerkplaats Noordoost Fryslân een lunchbijeenkomst voor partners uit regio en onderwijs.
Aanleiding voor deze samenkomst was de start van het nieuwe schooljaar. De Kenniswerkplaats heeft samen met de betrokken partijeen teruggeblikt op het vorige schooljaar en vooruitgekeken naar de projecten en ontwikkelingen in het komende schooljaar.

Rianne Vos, manager van de Kenniswerkplaats, heeft in vogelvlucht de 28 projecten die vorig jaar zijn uitgevoerd door studenten en regionale partijnen gepresenteerd.
Daarna zijn de programma's waar we ook komend jaar aan gaan werken toegelicht. De programma's zijn:

  • Placekeeping
  • Zorg
  • Kringlopen
  • Steenmeel
  • Action Factory

Ook is met de partners van de Kenniswerkplaats gesproken over de sterke punten van het afgelopen jaar en over dingen die (nog) beter kunnen.
Kwaliteiten van de Kenniswerkplaats zijn het enthousiasme waarmee we werken, de verbinding die gelegd wordt tussen onderwijs en regionale partijen en de samenwerking tussen (V)MBO, HBO en WO.
Verbeterpunten voor komend jaar zijn de zichtbaarheid van onze activiteiten en resultaten vergroten en zorgen voor een nog betere inbedding in de regio. Met de uitgewisselde tips, ervaringen en ideeën gaan wij aan de slag en we zien uit naar het nieuwe schooljaar dat volgende week begint.