U bent hier:  Home  >  Actueel  >  Nieuws  >  Mini-symposium Healthy Ageing op 22 oktober aanstaande

Mini-symposium Healthy Ageing op 22 oktober aanstaande

Mini-symposium Healthy Ageing op 22 oktober aanstaande

Tijdens het symposium Healthy Ageing presenteren de studenten van Wageningen UR de resultaten van hun onderzoek naar een programma voor Healthy Ageing in Noordoost Fryslân. Naast deze presentatie zullen ook Peter Boonstra van het Centre of Expertise Healthy Ageing en Reina Hes van stichting Welzijn Bolwerk spreken. Reina Hes zal iets vertellen over het initiatief Burenhulpdienst in Dokkum. Peter Boonstra zal spreken over Healthy Ageing in de breedte. En we zullen met elkaar doorspreken over wat Healthy Ageing betekent voor onze regio.

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij dit symposium. We beginnen om 14.30, en vanaf 14.15 is er koffie. Adres: Streekhûs Noardeast, Florynwei 3, Burgum. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar i.baan@nordwincollege.nl.

Kopgroep ANNO Europa
Sinds 1 september 2014 is er een nieuw ACT (Academy Consultancy Training) project van start gegaan waarin vijf studenten van de Wageningen Universiteit zijn betrokken. Zij voeren een onderzoek uit in opdracht van de kopgroep ANNO Europa in samenwerking met de Kenniswerkplaats Noordoost Fryslân. Het team is aan de slag gegaan met een verkenning naar een agenda en een programma over hoe Healthy Ageing de komende jaren in Noordoost Fryslân geïmplementeerd kan worden. Dit project komt voort uit de masterclasses die in maart, april en mei dit jaar zijn gehouden.