U bent hier:  Home  >  Actueel  >  Nieuws  >  Studenten Management van de Leefomgeving bezoeken De Centrale As

Studenten Management van de Leefomgeving bezoeken De Centrale As

Studenten Management van de Leefomgeving bezoeken De Centrale As

Op 1 december kregen de 27 eerstejaars studenten van Hogeschool van Hall Larenstein de gelegenheid om te zien en horen hoe het er in een echt grootschalig project aan toe gaat. Zij brachten in het kader van hun module Projectmanagement in Gebiedsontwikkeling een bezoek aan De Centrale As en kregen daarbij een prachtig programma voorgeschoteld!

Na een presentatie over de weg en het projectmanagement bij De Centrale As volgde een heuse mini Collegetour. De studenten konden vragen stellen over gebiedsontwikkeling en projectmanagement binnen zo’n groot project aan gedeputeerde Johannes Kramer en voorzitter gebiedsontwikkelingscommissie Bertus Mulder. Vervolgens mochten ze de opening van een aantal gebiedsmaatregelen in Burgum bijwonen. Dit gebeurde vanaf een boot met genodigden. Hieronder waren bestuurders en medewerkers van gemeente, Staatsbosbeheer, Wetterskip Fryslân, leden van de gebiedsontwikkelingscommissie en de pers.

Alle opgedane kennis wordt door de studenten meegenomen in hun onderzoek. De module wordt afgesloten met een fictief advies voor een uitbreiding van de weg richting Zwaagwesteinde.